Dan-Anneks ApS

Annekser og fritidshuse – Kolonihavehus & Tiny house.

 

Så gik den ikke længere.. Priserne stiger pr. 1 marts 2024, men du kan stadig nå at bestille til gammel pris. Se de gode tilbud på udvalgte vare!

Køb dit Tiny house, kolonihavehus eller  fritidshus som byg selv eller indflytningsklar. Vi har gode erfaringer vi deler med dig!

* Isoleret anneks * kolonihavehuse * træhuse * sauna * moderne Annekser * Grillhytter * Fritidshuse * Tiny house

MENU

Til forside / Vores hytter og huse

Her kan du nemt søge efter det du ønsker.  Vi har opdelt vores anneks, hytter og huse i forskellige kategorier så du let kan danne dig et overblik.

Vælg efter størrelse

Vælg efter type

Dan-Anneks anbefaler

Se vores Hytter og fritidshuse.

Lad dig inspirerer og følg drømmen. Overvejer du et isoleret anneks i haven, eller nyt kolonihavehus eller sommerhus?

Dan- Anneks har det bedste udvalg af Hytter og fritidshuse. Er du i tvivl? få svar på dine spørgsmål HER

Vi tilbyder også:

  • Isoleret anneks
  • Anneks med toilet
  • Færdigbygget Anneks
  • Fritidshuse & sommerhuse
  • Færdigbygget isoleret anneks 

Se vores Hytter og fritidshuse. Dan-Anneks tilbyder et stort udvalg af hytter og fritidshuse. Vores udvalg strækker sig fra 6 m2 og op til over 100 m2. Byg selv  anneks. Vi gør det let med vores mange byg selv anneks løsninger. Du får alt der skal bruges, klar til at samle. 

Når du vil se vores udvalg af hytter og fritidshuse, har gjort det nemt for dig at søge i de forskellige størrelse og modeller. Du kan se vores udvalg af hytter og fritidshuse ved at klikke rundt her på siden. Du mulighed for både at søge ud fra størrelse, eller du kan søge ud fra, hvilken type hytte eller hus du leder efter. 

Hvad tilbyder vi mere?

Udover hytter og fritidshuse, tilbyder vi også en udvalg af saunaer og andre hytter. Du kan også se, hvad vi anbefaler til forskellige typer. Leder du eksempelvis efter en hytte egnet til klinik, kan de her se, hvilke hytter vi anbefaler ud fra vores erfaringer fra kunder, der haf haft præcist de samme ønsker som dig.  Leder du efter isoleret anneks eller anneks med toilet, vi tilbyder et stort udvalg af færdige annekser. Vores udvalg består også af færdigbygget isoleret anneks. 

Hvad med anneks med toilet?

Vi har annekser med toilet. Nogle steder, hvor der ikke er mulighed for kloak, kan vi tilbyde et muldtoilet. I dag findes der moderne og helt lugtfri muldtoiletter. Der er naturligvis også mulighed for at få et anneks med toilet, hvor du kan indrette det med alle de moderne faciliteter, toilet og bad, lige som i et moderne hus. 

Vi står naturligvis til rådighed med hjælp og vejledning, og deler gerne ud af vores erfaring. 

Scroll to Top
https://dananneks.dk/vare/redskabsskur-3x3-meter-samlesaet-peer/lbud redskabsskur Peer

TILBUD GÆLDER BEGRÆNSET ANTAL!

Udløber d. 10. feb. 2024