Dan-Anneks ApS

Annekser og fritidshuse – Kolonihavehus & Tiny house

Så gik den ikke længere.. Priserne stiger pr. 1 marts 2024, men du kan stadig nå at bestille til gammel pris. Se de gode tilbud på udvalgte vare!
* Isoleret anneks * kolonihavehuse * træhuse * sauna * moderne Annekser * Grillhytter * Fritidshuse * Tiny house

MENU

Til forside / Annekser til haven

Anneks til haven. Isoleret annekser og hytter.

Lækkert designer Annes med isolering

Anneks til haven?

Vi tilbyder et stort udvalg af annekser i mange størrelser. Køb dit isoleret anneks og få glæde at de ekstra kvadratmeter.

Hos Dan-Anneks får du en god vejledning, så du altid er godt klædt på, når du ovevejer køb af anneks til haven. 

Se alle vores mange modeller og størrelser, du kan let vælge ved at holde musen på "Se vores huse &hytter"
Info om anneks og fritidshuse . Alt du bør vide

Anneks vejledning. Annekser til haven.

Byg et anneks i haven. Der findeset utal af muligheder. Det gælder  både størrelse, form og indretning. Når du overvejer køb af anneks til haven, er det derfor vigtigt at, du får den rigtige rådgivning. Allerede når du går i gang med planlægningen. 

Hvilke beslutninger skal træffes?

Byg et anneks i haven. Hvad er næste skridt? En af de første beslutninger der skal overvejes, er spørgsmålet, har du har brug for et isoleret anneks. Skal du kunne bruge dit anneks til overnatning hele året, eller kan du nøjes med et anneks der kun skal anvendes i sommerperioden. 

Herefter gælder det beslutningen om, hvor mange kvadratmeter du har brug. Én ting er behov og en anden overvejelse er, hvad vil jeg gerne have?  Skal der være mulighed for at lave toilet og bad? Skal der være plads til en lille køkken?

Men endnu vigtigere, hvad er der plads og mulighed for at bygge og få tilladelse til at bygge i din have. 

Nogle gange må du gå på kompromis og nedjusterer dine ønsker.

Her kan de før nævnte faktorer være afgørende.  Måske er der også et budget du har afsat til projektet. Det er også afgørende for, hvilket valg der er det rigtige. 

Du kan finde svar på nogle af dine spørgsmål på vores side “Ofte stillede spørgsmål. Her har vi beskrevet nogle spørgsmål og svar, der i første omgang kan være en god guide.  gennem de første faser af projektet. Du finder siden HER 

Byg et anneks i haven. Vi er din rådgiver hele vejen. Vi bestræber os altid på at, du får præcist det du har brug for, uden af gå på kompromis med kvalilten. 

Køb af anneks til haven 

Byg et anneks i haven. En drøm rigtig mange har og det er mere moderne end nogensinde før.  Det er en god og økonomisk rigtig løsning. Byg et anneks i haven når du har brug for mere plads. At bygge til, for at få et ekstra værelse, en større stue eller plads til et hjemmekontor, er de seneste år blevet dyrt. 

Derfor har mange fået øje på anneks løsningen. Det er en god måde at spare penge og alligevel få det ekstra rum der er behov for. I mange tilfælde kan der laves en løsning, der gør det muligt at flytte annekset. Det giver dig mulighed for at, sælge dit anneks, den dag der ikke længere er behov for den ekstra plads. Det er endnu en økonomisk gevinst. Byg et anneks i haven, det er en god ide.

Hvilke muligheder findes der?

I dag, tilbyder vi anneks der er isoleret og konstrueret så de opfylder alle krav. Krav der skal opfyldes for at få byggetilladelse. Det giver mulighed for at, dit anneks kan godkendes til ophold hele året. Mange bruger også vores annekser som havestue eller ekstra plads i sommerhuset. Her er der måske ikke er behov for isolering. Derfor tilbyder vi alle vores mange modeller med forskellige vægtyper. Du kan se mere information og beskrivelser af vores forskellige vægtyper på vores side her: https://dananneks.dk/vores-konstruktioner/

Hvilke vægtyper skal jeg vælge?

Du kan vælge mellem enkelt bjælkevæg eller dobbelt bjælkevæg. Du har også mulighed for at vælge vores moderne udvendig beklædning. Derfor passer alle vores annekser ind i alle haver. Uanset om du bor i et nyt villakvarter eller ude på landet.  Ofte oplever man at, man er nødt til at vælge en model, alene fordi det er den model der kan isoleres. Forstået på den måde at, forhandleren måske kun har en specifik model i en isoleret udgave. Hos os er det noget helt andet. Her kan du vælge den model du er mest vild med. Vi tilbyder alle vores modeller med forskellige vægtyper. Så får du det præcist som du ønsker. Du er fri for at gå på kompromis og kan vælge din ynglings hytte, med eller uden isolering.

Det er smart, og vi er stolte over at, vi kan tilbyde dig den mulighed. Så er det let at vælge når du vælger Dan-Anneks til Køb af anneks til haven. 

Se også vejledning om carporte og garager:  https://dananneks.dk/carport-med-skur-byg-selv/

 

Scroll to Top
https://dananneks.dk/vare/redskabsskur-3x3-meter-samlesaet-peer/lbud redskabsskur Peer

TILBUD GÆLDER BEGRÆNSET ANTAL!

Udløber d. 10. feb. 2024