Dan-Anneks ApS

Annekser og fritidshuse – Kolonihavehus & Tiny house.

 

Så gik den ikke længere.. Priserne stiger pr. 1 marts 2024, men du kan stadig nå at bestille til gammel pris. Se de gode tilbud på udvalgte vare!

Køb dit Tiny house, kolonihavehus eller  fritidshus som byg selv eller indflytningsklar. Vi har gode erfaringer vi deler med dig!

* Isoleret anneks * kolonihavehuse * træhuse * sauna * moderne Annekser * Grillhytter * Fritidshuse * Tiny house

MENU

Til forside / Hvad er Dan-Anneks?

Hvad er Dan-Anneks?

Dan-Anneks ApS er en virksomhed der har specialiseret sig i køb og salg af træhytter. Udvalget er bredt, og spænder fra de helt små hytter og til træhuse på op til 200 m2.

Vi er i skrivende stund, igang med en større omstrukturering af virksomheden, hvor vores fokus er 100% rette på, at give vores kunder den bedste oplevelse og de bedste produkter… og ja, til de bedste priser.

Priser er ikke altid de bedste, hvis de er de billigste. Prisen på en vare, skal altid holdes op imod kvalitet, og at du får det du forventer.

Derfor er ét af vores hovedområder i hele processen med omstruktureringen, at have et godt tag og en god dialog med vores producenter.

Det og meget mere, kan du følge her i vores nye blog, hvor vi også vil dele bredt ud af de mange erfaringer vi og vores kunder gør sig, med vores hytter og hele processen fra beslutning til det færdigbygget resultat.

Følg os, vi følger dig når du går igang med beslutningen om en ny hytte. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
https://dananneks.dk/vare/redskabsskur-3x3-meter-samlesaet-peer/lbud redskabsskur Peer

TILBUD GÆLDER BEGRÆNSET ANTAL!

Udløber d. 10. feb. 2024