Dan-Anneks ApS

Annekser og fritidshuse – Kolonihavehus & Tiny house.

 

Så gik den ikke længere.. Priserne stiger pr. 1 marts 2024, men du kan stadig nå at bestille til gammel pris. Se de gode tilbud på udvalgte vare!

Køb dit Tiny house, kolonihavehus eller  fritidshus som byg selv eller indflytningsklar. Vi har gode erfaringer vi deler med dig!

* Isoleret anneks * kolonihavehuse * træhuse * sauna * moderne Annekser * Grillhytter * Fritidshuse * Tiny house

MENU

Til forside / Kolonihavehus byg selv eller færdigbyg

Byg kolonihavehus. Færdigbygget eller byg selv.

Byg selv eller færdigbyg kolonihavehus.

Drømmer du om et nyt kolonihavehus? Start drømmen med os. 

Byg selv kolonihavehus er let med vores færdige samlesæt. Alt du skal bruge til kolonihavehus byggeriet følger med når du køber vores kolonihavehuse. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af huse, vi har specielt designet til kolonihavehuse. Der er taget højde for reglerne i haveforeninger, hvor størrelse er skønt forenet med et funktionelt design. Byg selv kolonihavehus eller lad os bygge. Her starter drømmen. 

Se vores kolonihavehuse

Se alle vores kolonihavehuse.

Vigtig viden byg selv eller færdigbygget kolonihavehus.

Byg selv eller færdigbygget kolonihavehus?

Når du drømmer om at bygge et kolonihavehus, er du landet et rigtig godt sted her. Vi tilbyde et godt udvalg af huse, der er designet specielt som kolonihavehus.  Et nyt kolonihavehus behøver ikke koste en bondegård. Vores byg selv huse byder på en standard løsning, men med tilvalg af den luksus du kunne ønske. I dag er kolonihavehuse blevet til meget mere end en hytte, lavet af gamle paller. Trenden i haveforeningerne er blevet udviklet over de seneste år, til af være små sommerhusområder, hvor familier i stigende grad bruger tid i ferier og weekender. Det stiller anderledes krav til kolonihavehuse, og vi har fulgt med i udviklingen. Derfor kan til tillbyde dig de bedste valg af byg selv kolonihavehus, eller færdig bygget kolonihavehus.

Hvad vi tilbyder til byg selv eller færdigbygget kolonihavehuse.

Viden, erfaring og tilpassede kolonihavehuse. Men meget mere en det. Vi tilbyder vores færdige byg selv sæt, hvor alt du skal bruge følger med i pakken. Det er super let af bygge vores kolonihavehuse. Du får en samlevejledning, hvor du kan se placering af alle bjælker og dele. Døre og vinduer er en fast del af vores kolonihavehus sæt. 

Kan jeg virkelig selv bygge et kolonihavehus?

Ja, det kan du. Men du skal ikke være nervøs for at kaste dig ud i byggeriet. Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du løber i problemer. Du har også mulighed for at “leje” vores montører én dag eller flere. På den måde kan vi tilbyde med- byg aftale, hvor vi står for den del af byggeriet du ønsker hjælpe til, eller vi kan tilbyde at bygge hele huset for dig. Du er velkommen til at se vores eksempler på byggevejledning her: https://dananneks.dk/samlevejledning/

Og du kan se alt info om vores byggeløsninger på siden her: https://dananneks.dk/info-om-anneks-og-fritidshuse/

Skal jeg selv søge byggetilladelse?

Vi har mulighed for at hjælpe dig her. VI har vores egen arkitekt tilknyttet, der er ekspert i byggeansøgninger. Vi har alle tegninger og dokumenter der kræves, for at få godkendt dit byggeri. Når du køber dit kolonihavehus hos Dan-Anneks får du kr. 10.000,- i rabat på byggeansøgning. VI tilbyder komplet byggeansøgning og godkendelse til kun kr. 15.000,- (eksklusiv gebyrer til kommunen)  Dette tilbud gælder uanset om du vælger byg selv kolonihavehus eller færdigbygget kolonihavehus.

Scroll to Top
https://dananneks.dk/vare/redskabsskur-3x3-meter-samlesaet-peer/lbud redskabsskur Peer

TILBUD GÆLDER BEGRÆNSET ANTAL!

Udløber d. 10. feb. 2024