Dan-Anneks ApS

Annekser og fritidshuse – Kolonihavehus & Tiny house.

 

Så gik den ikke længere.. Priserne stiger pr. 1 marts 2024, men du kan stadig nå at bestille til gammel pris. Se de gode tilbud på udvalgte vare!

Køb dit Tiny house, kolonihavehus eller  fritidshus som byg selv eller indflytningsklar. Vi har gode erfaringer vi deler med dig!

* Isoleret anneks * kolonihavehuse * træhuse * sauna * moderne Annekser * Grillhytter * Fritidshuse * Tiny house

MENU

Til forside / Carporte

Carport med skur - Byg selv & færdigbyg.

Carporte byg selv- Carport med skur.

Du kan hos Dan-Anneks vælge mellem byg selv carport i samlesæt, eller, du kan købe en færdigbygget carport. Vælg mellem fritstående carporte eller måske, en carporte med skur byg selv eller færdigbygget. Der er penge at spare med vores “Billig carport byg selv” sæt. Vi tilbyder flere og flere modeller, både de mere moderne carporte og til de traditionelle carporte  i træ. Carport med skur eller redskabsrum, eller blot en enkeltstående træ carport.

Se vores udvalg her: https://dananneks.dk/vare-kategori/garage-carporte/

Fordele ved byg selv løsning samlesæt.

Der følger altid nogle spørgsmål i kølevandet, når man overvejer køb af carport. Hvad har jeg brug for, pris på en ny carport og kan jeg selv bygge den? Leder du efter en moderne model eller måske en klassisk træ carport med skur / redskabsrum? Vi giver dig gode råd og vejledning her.

Carport byg selv løsningen. 

Pris på en carport, afhænger af, hvilken type carport du går efter. Om der er med fladt tag eller saddeltag. Med vores carporte finder du et godt program, hvor der er lidt for en hver smag. Carport med redskabsrum, dobbeltcarport, og selvfølgelig carporte med skur byg selv samlesæt i flere størrelser og modeller.

Færdig bygget carport med skur.

Du kan som udgangspunkt bestille alle vores carporte med montage. Book vores montører 1 dag eller 2, så ordner de opsætningen for dig. Men du kan sagtens selv.

Byg selv carport samlesæt eller færdigbygget carport
Billig Carport byg selv- Uden at gå på kompromis med kvaliteten- Find det hos os. Se vores udvalg. Se vores udsalg, hvor der en mange penge at spare på udvalgte modeller.

Udvalgte carporte

Se alle carporte

Se vores carporte
Leder du efter en billig carport med skur? Byg selv, eller en færdigbygget carport?
Find det her.

Det er nemt af bygge selv, vi ved du kan.

Se vores byg selv carport pris, eller tilvælg montage når du har fundet din drømme carport.

Se tegning på carport her

Her kan du se en tegning på en af vores carporte. Vi har tegninger til alle vores modeller, så du kan måle af og placere din nye carport det helt rigtige sted. Tegninger kan fremsendes pr. mail, hvis du skal bruge tegninger til byggeansøgning. Rekvirer tegninger ved at kontakte os på mail: info@dananneks.dk

Hvad du bør vide om at køb af carport

Når kunder søger efter carporte på nettet, er de mest brugte søge ord i stil med: “Byg selv carport pris” eller “Billig carport byg selv” 

Det der bliver søgt mest på vores modeller, er vores carport med skur løsninger. Her kan du se et eksempel på en carport med skur, som sælges som byg selv carport. 

Det er et billede af, at de fleste gerne vil beskytte deres bil, men det skal være en økonomisk god løsning. Men kan det altid betale sig at købe billigt? 

Vores erfaringer siger at, billigt er dyrt! Der findes et stort udvalg af carporte til næsten ingen penge, specielt byggemarkeder har luret fordelen i at sælge billige carporte. Der er en stor kundegruppe til den type vare. Det du skal tænke over når du køber de billigere carporte er, at der næsten altid skal tilkøbes tag med mere. Det skal der selvfølgelig også når du køber kvalitets carporte, med her er priser på tilkøb næsten altid mere synlige. Vi holder det ikke hemmeligt, både fordi vi ved vi er “med på prisen” og fordi, det skal være let for dig som kunde, at kunne overskue den reelle pris på carport. 

Hvor meget skal jeg bruge?

Det er også en faktor der på den lange bane kan afgøre den færdige pris. Når du står i byggemarkedet og skal tilkøbe tag, skruer, beslag og søm, er nu altid enten nødt til eller tilbøjelig til af købe ekstra, for ikke at løbe tør. Det koster! Når du køber carporte og i øvrigt alle vores hytter og huse. Får du altid den mængde du skal bruge. Men alligevel nok til at, du ikke kommer til af mangle. Det er en fair handel.

Carporte findes i mange udgaver. Mest populær er vores carport med skur.

Hos Dan-Anneks beskæftiger vi os udelukkende med carporte i træ. Vi sælger byg selv carporte i samlesæt og det er let af bygge en carport selv. Se alle carporte og garager her: https://dananneks.dk/vare-kategori/garage-carporte/

Alle carporte leveres med alt der skal bruges, undtaget tagpap. 

Her et billede af en dobbelt carport med redskabsskur. Plads til 2 biler og redskabsrum, hvor du kan opbevare dine redskaber. 

Dobbelt carport med skur byg selv med et samlesæt fra Dan-Anneks
Byg selv carport samlesæt eller færdigbygget carport
Køb Carport i samlesæt hos Dan-Anneks, så får du det du skal bruge! Hverken mere eller mindre.
Er det billigere at bygge selv fra bunden?

Ved første øjekast, kan det godt virke til at det er billigt af købe materialer i det lokale byggemarked. Men, med et carport byg selv samlesæt, er du sikker på at, du har det du skal bruge. Alt er skåret til i længder og det er præcist det samme som når du køber møbler, du skal blot følge den medfølgende samlevejledning. 

Hvis du derimod vælger at købe alle materialer i byggemarkedet, vil du altid have et overforbrug, og rester, da du ikke kan købe alle materialer i præcis de mål du skal bruge. Endvidere risikerer du at, du ikke har købt nok i første omgang og må afsted igen efter flere materialer. 

Derfor viser erfaringerne at, der er penge og ikke mindst problemer at spare, når du vælger at købe carport i samlesæt.  

Scroll to Top
https://dananneks.dk/vare/redskabsskur-3x3-meter-samlesaet-peer/lbud redskabsskur Peer

TILBUD GÆLDER BEGRÆNSET ANTAL!

Udløber d. 10. feb. 2024