Dan-Anneks ApS

Annekser og fritidshuse – Kolonihavehus & Tiny house.

 

Så gik den ikke længere.. Priserne stiger pr. 1 marts 2024, men du kan stadig nå at bestille til gammel pris. Se de gode tilbud på udvalgte vare!

Køb dit Tiny house, kolonihavehus eller  fritidshus som byg selv eller indflytningsklar. Vi har gode erfaringer vi deler med dig!

* Isoleret anneks * kolonihavehuse * træhuse * sauna * moderne Annekser * Grillhytter * Fritidshuse * Tiny house

MENU

Til forside / Finansiering af anneks

Har du brug for at dele betalingen op?

Få finansieret et anneks.

Vi tilbyder Finansiering. Hos os har du mulighed for at få finansieret et anneks, med en løbetid på  6-12 måneder.

Hvad kan du forvente?

Du får mulighed for at dele din betaling op med vores betalingsløsning. Vi er uafhængig af finansierings selskaber og står selv for Finansieringen af vores anneks og  hytter. Det betyder at vi kan tilbyde dig afbetaling uden de samme omkostninger, som eksempelvis kviklån. 

Lad ikke budgettet ødelægge din drøm, få finansieret et anneks når du handel hos Dan-Anneks

Hvad kræver det?

For at du kan få finansieret et anneks, vil vi foretage en risikovurdering og finder den bedste løsning. Vi kan tilpasse finansieringen til dit budget.  

Find dit drømmeanneks HER Herefter udfylder du formularen herunder, så starter drømmen.

Læs mere om køb anneks og fritidshuse her: https://dananneks.dk/koeb-af-anneks-til-haven/

Udfyld formularen og få et godt tilbud på finansiering af din nye hytte.
"Det er en stor hjælp at, Dan-Anneks hjalp med at opdele betalingen, det gjorde vores behov for ekstra plads muligt"
Mette W. Jensen
Hvordan virker det og, hvad er betingelserne?

Når du ønsker finansiering af anneks, har vi nogle enkelte kriterier der skal være opfyldt. Vi vurderer sagerne individuelt, og forbeholder os retten til at foretage en kreditvurdering. Når du ansøger om finansiering, sender vi et skema med nogle spørgsmål, du bedes udfylde og sende retur til os. 

°Vi forlanger altid en minimum udbetaling på 25%,    °Tilbagebetalings perioden er på max 12 måneder.    °Betaling skal tilmeldes automatisk trækning

Det er let af få finansieret et anneks. Vælg din hytte- tilvælg vores forskellige tilkøb og se den samlede pris. Udfyld formularen her for at søge om finansiering af anneks til din have.

Her start drømmen om et nyt Anneks eller hytte.

Søg efter dit drømme anneks her: https://dananneks.dk/se-vores-katalog/

Finansiering af anneks: Få finansiering på 6-12 måneder uden store omkostninger. Vi tilpasser finansieringen til dit budget. 

Vi ved at banker ofte er skeptiske, når finansiering af anneks og hytter. Selv om du forklare dit behov for mere plads, er det desværre stadig mange bankers opfattelse, at finansiering af anneks, er at sammenligne med en luksus der høre ind under kategorien forbrugslån. Derfor får mange et nej når de går i banken for af finde finansiering. Vi tilbyder derfor at du kan få finansiering på 6-12 måneder, når du køber dit anneks eller en af vores andre hytter.

Dan-Anneks ApS står selv for finansieringen.

Vi er uafhængig af finansieringsselskaber og banker. Det har den fordel for dig at, vi kan tilbyde dig gode vilkår og en afbetaling model,  tilpasset din økonomi. 

Vi kan ikke finansierer hele beløbet, og vi har brug for en sikkerhed når vi indgår aftaler om finansiering. Derfor har vi nogle krav til dig, hvor det vigtigste krav er, at du som minimum kan betale 25% i udbetaling. Vi tager ikke tårnhøje renter og gebyrer, men en fast pris ud fra det samlet beløb vi skal finansiere. Typisk vil udgiften være omkring  4.000,- til  5.000,- i samlet udgift.

Scroll to Top
https://dananneks.dk/vare/redskabsskur-3x3-meter-samlesaet-peer/lbud redskabsskur Peer

TILBUD GÆLDER BEGRÆNSET ANTAL!

Udløber d. 10. feb. 2024