Dan-Anneks ApS

Anneks - Kolonihavehus - Tiny house

Tilmeld dig vores kursus. Her kan du lære at bygge anneks med vores samlesæt. Se mere HER  Næste kursus starter om:

Dage
Timer
Minutter
Til forside / Fritidshuse & Sommerhuse

Byg fritidshuse & Sommerhuse. Drømmen starter her.

Byg Fritidshuse & Sommerhuse.

Drømmen om fritidshuse & sommerhuse lever i mange af os. For mange forbliver det en drøm. Men det er slet ikke så svært som mange tror.  Der er naturligvis mange overvejelser når du overvejer muligheden, at bygge Fritidshuse eller  Sommerhuse. Her er budgettet er en vigtig faktor. Vi oplever tit, at vores kunder har en plan og en drøm, men når planlægningen starter, må de ofte gå på kompromis med deres ønsker. Det skyldtes at,  priser på nybyg de seneste år, har nået nye højder. Banker og kreditforeninger har stoppet mange drømme når det gælder fritidshuse og sommerhuse byggerier.

Hvorfor er jeres fritidshuse & Sommerhuse billigere?

Vores koncept har kunne holde priserne nede, og vi kan derfor stadig tilbyde sommerhuse og fritidshuse til priser de fleste kan være med på. Konceptet er så gennemtestet, og produktionen så etableret at, vi kun har måtte hæve selve træprisen. Produktionsprisen har vi holdt på samme niveau som før Corona og krisen i Ukraine.

Er alle jeres fritidshuse & sommerhuse kun til byg selv?

Nej, du har mulighed for selv at bestemme, hvor stor en del af projektet du selv vil stå for. Men de byg-selv huse vi tilbyder, kan de fleste sagtens selv bygge med lidt håndværker erfaring. Vi sørger for at alle materialer følger med, og at det meste er savet i de rigtige længder, så det hele passer sammen. Det er præcist som at samle møbler, hvor du blot følger en samlevejledning. Se eksempel her: https://dananneks.dk/samlevejledning/

Fritidshuse & sommerhuse

Se vores fritidshuse & sommerhuse. Stort udvalg både til byg-selv eller færdigbyg.

Byg fritidshus eller sommerhus med Dan-Anneks. 

Vi kender til utålmodigheden fra beslutningen om et nyt fritidshus eller sommerhus er taget. Nu starter den langsommelige proces med byggetilladelse, planlægning og beslutninger. Men du kan være helt roligt. Vi har gode aftaler med nogle dygtige virksomheder, der, alle er eksperter på deres område. Vi har fast tilknyttet arkitekt, der kan står for byggeansøgning og tilladelser. Du får en byggetilladelse til en fast aftalt pris. Når du køber dit nye hus hos os, får du altid kr. 10.000,- i rabat på byggetilladelsen til dit nye fritidshus eller sommerhus. 

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

På vores side, kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad huset kommer til at koste. Når du har fundet dit ønske hus, udarbejder vi et tilbud og låser prisen fast indtil en aftalt dato. På den måde får du god tid, til at tænke dine beslutninger igennem og få styr på alle detaljerne. Du får tid til at på alt det praktiske på plads med banken, uden du skal være nervøs for at projektet stiger i pris frem til endelig accept af tilbuddet. Det er en god sikkerhed, og du undgår at blive presset ud i en hurtig beslutning.

Hvor lang tid tager det af bygge nyt hus?

Tidsplanen er ofte en vigtig del af byggeprojektet. Og mange gange er det det, der skaber uenigheder mellem byggefirmaer og kunder. Vi har gjort nogle erfaringer vi gerne deler med dig, for at gi dig en forståelse af proceduren. De indledende samtaler begynder på et tidligt stadie. Vi holde nogle møder, hvor vi sammen kigger på grunden og planen. Der går lidt tid før vi har alle detaljer på plads, og ofte er der gået 3 – 4 uger inden det endelige tilbud kan udfærdiges. Når du som “bygherre” har accepteres tilbuddet på det nye hus, sætter vi huset i produktion. Alt efter størrelsen på dit nye fritidshus eller sommerhus, er produktionstiden fra 8 – 14 uger. 

Hvor lang tid tager det at få byggetilladelse?

Det er et godt spørgsmål som vi ville ønske der fandtes et simpelt svar på. Desværre er det helt umuligt, da det er de enkelte kommuner der sidder med byggesager. Og ærlig snak, nogle kommuner er bedre til det end andre. Det er nok den bedste og høfligste måde at besvare spørgsmålet på. Vi har erfaringer fra 4 uger til 11 måneder, men det skal dog siget at, der er kommet mere fokus på de lange sagsbehandlingstider, så vi forventer at, der i fremtiden vil komme nogle standard svar på, hvor lang tid det tager af få en byggetilladelse.  

Scroll to Top
Havestue med overdækket terrasse.

26.900,-

Lækker havestue med overdækket grill område. Perfekt til den danske sommer. 

Max 1 stk. pr. kunde.

Vi tager forbehold for udsolgte produkter

Byg selv redskabsskur 6 m2
Ny model til gammel pris- Spar kr. 5.000,-

TILBUD KUN KR. 18.600,-

6 m2 Redskabsskur

Tilbud gælder til og med 1. april 2024