Dan-Anneks ApS

Annekser og fritidshuse – Kolonihavehus & Tiny house.

 

Så gik den ikke længere.. Priserne stiger pr. 1 marts 2024, men du kan stadig nå at bestille til gammel pris. Se de gode tilbud på udvalgte vare!

Køb dit Tiny house, kolonihavehus eller  fritidshus som byg selv eller indflytningsklar. Vi har gode erfaringer vi deler med dig!

* Isoleret anneks * kolonihavehuse * træhuse * sauna * moderne Annekser * Grillhytter * Fritidshuse * Tiny house

MENU

Til forside / Info om anneks & Hytter
Find vigtig info om os, vores produkter, opbygning og vedligeholdelse.
Køb af Anneks og fritidshuse

Køb af anneks giver anledning til mange spørgsmål. Siden her, er en god hjælp med info om anneks og fritidshuse og ting du bør vide. Skal jeg vælge byg selv anneks, isoleret anneks, anneks med toilet? Det er de første ting der skal tages stilling til. 

Fundament til anneks og fritidshuse.

brug vores træfundament, vælg selv om det skal være med eller uden isolering. Du finder info om vores fundamenter her på siden. 

Fundamenter

Vedligeholdelse

Vores konstruktioner

Hvordan bygger jeg et anneks? 

Med vores løsning, er det super let at bygge sit eget anneks eller fritidshus. Du kan vælge mellem flere vægtyper alt efter om du vil købe et anneks der kan isoleres og om, du vil have et anneks i bjælkestil eller et mere moderne ydre. Med vores info om Anneks og fritidshuse, hjælper vi dig med at overskue de rigtige valg.

Hvordan vedligeholder jeg mit anneks? 

Læs her vores anbefalinger til, hvordan du vedligerholder vores hytter. Vedligeholdelse af træhytter er alt afgørende for, hvor længe de holder. Gå aldrig på kompromis når du køber træbeskyttelse og maling.

Samlevejledning

Finansiering

Spørgsmål & Svar

Anneks samle / byg selv:

Se eksempler på samlevejledning til vores anneks og huse. Det giver en god forståelse af, hvordan og, hvor let det er, at bygge med vores byg selv sæt. Med den viden og info om anneks og fritidshuse, er du nået et skridt længere drømmen om ekstra plads, eller et skønt sted af nyde fritiden.

Bag kulissen

Info om os

Handelsbetingelser

Når du køber dit anneks eller fritidshus hos Dan-Anneks, bestræber vi os på at yde den bedste vejledning gennem hele forløbet. 

Beslutningen og valg af det helt rigtige Anneks eller hus, kan for mange være en svær beslutning. Der er rigtig mange spørgsmål der skal tages stilling til. Vi og vores medarbejder har efterhånden opbygget en god erfaring i, hvad der kan være den rigtige løsning, der opfylder dine krav og behov. Vores kundegruppe spænder bredt, og vi har solgt anneks og fritidshuse til mange forskellige formål. Til hjemmekontor, klinik, gårdbutik, tinyhouse, kolonihavehus og annekser til haver. Så vores kendskab til de rigtige valg til de forskellige behov, er noget vi gerne deler med dig. 

Det første skridt i drømmen om anneks og fritidshuse.

De første kridt når du overvejer at bygge nyt anneks eller fritidshus, har vi her på siden forsøgt af skitserer for dig. Vi har også gjort det let for dig at lege med dine ønsker i forhold til dit budget. På alle vores produkter, har du mulighed for at vælge mellem de forskellige vægtyper, og andre tilvalg. Det giver dig god mulighed for at “sammensætte” dine favorit hytter om med det samme, se om din drøm og budget, kan forenes til den perfekte løsning, til dig og din familie.

Nu er du klar til at se vores manne anneks og fritidshuse, start rejsen her:  https://dananneks.dk/

Scroll to Top
https://dananneks.dk/vare/redskabsskur-3x3-meter-samlesaet-peer/lbud redskabsskur Peer

TILBUD GÆLDER BEGRÆNSET ANTAL!

Udløber d. 10. feb. 2024