Dan-Anneks ApS

Annekser og fritidshuse – Kolonihavehus & Tiny house.

 

Så gik den ikke længere.. Priserne stiger pr. 1 marts 2024, men du kan stadig nå at bestille til gammel pris. Se de gode tilbud på udvalgte vare!

Køb dit Tiny house, kolonihavehus eller  fritidshus som byg selv eller indflytningsklar. Vi har gode erfaringer vi deler med dig!

* Isoleret anneks * kolonihavehuse * træhuse * sauna * moderne Annekser * Grillhytter * Fritidshuse * Tiny house

MENU

Til forside / Kan jeg selv bygge en ude sauna?

Kan jeg selv bygge en ude sauna?

Kan jeg selv bygge en ude sauna? Selvfølgelig kan du det

Have Sauna Della 4 m2 + terrasse

Vi har sammen med vores producenter, udviklet et nyt og spændende koncept inden for ude saunaer.

Mange drømmer om deres egen sauna hjemme i haven, og det behøver slet ikke være så dyrt.

I mange år har vi set et hav de såkaldte tøndesaunaer vinde indpas i danske haver. Men flere og flere efterspørger alternativer der byder på en mere moderne stil der passer ind i villahaverne.

Vi har udviklet vores nye saunaer ud fra samme principper som vores annekser og hytter, hvor du let selv kan samle dem og spare mange penge, ikke mindst når det kommer til transport og kran til at løfte saunaen på plads.

Se byg-selv saunaer

Hvilken ovn skal du vælge?

Brændeovn

Elektrisk ovn

Der er fordele og ulemper ved begge løsninger.
Vælger du en elektrisk ovn til din sauna, betyder det selvsagt at, der skal være trukket strøm til saunaen. Derimod undgår du røg og det griseri der er forbundet med en brændeovn. En fordel mere er, at du ikke behøver være tilstede under opvarmningen, da en elektrisk ovn kan passe sig selv. Flere ovntyper kan endda forprogrammeres så saunaer er klar når du er. En væsentlig del af din overvejelse og valg af ovn, er at strøm koster mere end når du opvarmer med brænde.
Når du vælger brændefyret ovn, har du langt større frihed til at placere din sauna i naturen eller langt fra stikkontakten. Til gengæld er det en billig måde at opvarme din sauna, og du har mulighed for at skabe en hurtigere varme. Dog kræver det, at du er tilstede for at holde gang i ovnen og fylde brænde på. Når du har opnået den optimale temperatur, er den let af holde og det kræver ikke så meget træ at holde en ønsket temperatur. En ulempe kunne være, at når der ikke er strøm, begrænser det også muligheden for ekstraudstyr som lamper m.m.
Konklusionen må være at, der er ikke en løsning der er bedre en den anden, men at det udelukkende er et spørgsmål om placering eller, hvad type ovn du helt vil udstyre din sauna med.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
https://dananneks.dk/vare/redskabsskur-3x3-meter-samlesaet-peer/lbud redskabsskur Peer

TILBUD GÆLDER BEGRÆNSET ANTAL!

Udløber d. 10. feb. 2024