Dan-Anneks ApS

Annekser og fritidshuse – Kolonihavehus & Tiny house.

 

Så gik den ikke længere.. Priserne stiger pr. 1 marts 2024, men du kan stadig nå at bestille til gammel pris. Se de gode tilbud på udvalgte vare!

Køb dit Tiny house, kolonihavehus eller  fritidshus som byg selv eller indflytningsklar. Vi har gode erfaringer vi deler med dig!

* Isoleret anneks * kolonihavehuse * træhuse * sauna * moderne Annekser * Grillhytter * Fritidshuse * Tiny house

MENU

Til forside / Redskabsskur samlesæt

Byg selv redskabsskur med vores samlesæt.

Byg selv redskabsskur med vores samlesæt, det er let!

Køb redskabsskur samlesæt hos Dan-Anneks. Vi har gjort det let for dig, når du skal bygge nyt redskabsskur til haveredskaber, plantekasser eller havemøbler der skal stå inde om vinteren. 

Er det let at samle med jeres samlesæt?

Ja, det er det korte, men også det rigtige svar. Med vores færdigproduceret  samlesæt, sammen med vores detaljeret samlevejledning, kan du sagtens selv bygge dit nye redskabsskur. Her får du alt du skal bruge og, alt du skal vide om vores byg selv skure.

Mere info, Se også:

Vedligeholdelse af træhytter: https://dananneks.dk/vedligehold-pleje-af-traehytter/

Fundament til træhytter: https://dananneks.dk/fundament-til-hytter-og-anneks/

Se vores udvalg

Redskabsskur og Havehytter

Alt du bør vide når du bygger nyt redskabsskur,

Byg selv redskabsskur med samlesæt fra Dan-Anneks.

Det lyder nemt at bygge sit eget redskabsskur og det behøver heller ikke være svært. Vi har her samlet lidt viden om, og gode råd du kan bruge, når du skal vælge nyt skur og, hvad du skal have med i dine overvejelser. 

Skal jeg søge byggetilladelse til nyt skur? 

Som udgangspunkt skal du ikke søge byggetilladelse for at opføre et nyt redskabsskur. Dog er der nogle regler til tider også lokalplaner du skal sætte dig ind i inden du bygger redskabsskure og hytter. Afstand til skel og regler om max højde, kan være noget du skal undersøge om der er regler for der, hvor du bor. Selvfølgelig også størrelsen på skuret spiller en vigtig rolle. Vi hjælper dig gerne, men der er også mulighed for at du kan finde din lokalplan på nettet.

Vælg det rigtige redskabsskur?

Der findes mange typer redskabsskure. Brug lidt tid på, at finde det der passer til dig og din stil. Gør op med dig selv, hvad du har brug for. Det er en god ide, at du altid køber den et par kvadratmeter ekstra.

Overvej om der er plads til både dine haveredskaber, plæneklipper og de ting du gerne vil have ind i ly for vinteren. Tag også med i planlægningen om, det kunne være rart med lidt plads til et lille arbejdsbord og lidt værktøj.

Anneks i haven køb anneks isoleret annekser

Design & størrelse

Bor du i et moderne parcelhuskvarter, på landet eller måske langt ude i skoven? Der findes masser af muligheder for at finde det byg selv skur, der passer bedst til dig.

Vores mest populære redskabsskure.

Scroll to Top
https://dananneks.dk/vare/redskabsskur-3x3-meter-samlesaet-peer/lbud redskabsskur Peer

TILBUD GÆLDER BEGRÆNSET ANTAL!

Udløber d. 10. feb. 2024