Dan-Anneks ApS

Annekser og fritidshuse – Kolonihavehus & Tiny house.

 

Så gik den ikke længere.. Priserne stiger pr. 1 marts 2024, men du kan stadig nå at bestille til gammel pris. Se de gode tilbud på udvalgte vare!

Køb dit Tiny house, kolonihavehus eller  fritidshus som byg selv eller indflytningsklar. Vi har gode erfaringer vi deler med dig!

* Isoleret anneks * kolonihavehuse * træhuse * sauna * moderne Annekser * Grillhytter * Fritidshuse * Tiny house

MENU

Til forside / Se konstruktioner / Isoleret anneks

Isoleret Anneks- byg selv eller færdigbygget.

Isoleret Anneks- Byg selv eller færdigbygget. Hytter til hobby eller helårsbrug.

Isoleret anneks Byg selv eller færdigbygget
Isoleret anneks byg selv eller færdigbygget

Hvordan isolereres annekser

Der findes flere metoder du kan bruge når du vil have et isoleret anneks. Du kan se mere om opbygning af annekser på vores side om konstruktioner. siden finder du HER:

Isoleret Anneks- Byg selv eller færdigbygget?

Aldrig har der væres så stor interesse for isoleret annekser, som vi har oplevet de senere år. Hytter til hobby eller helårsbrug er en god måde at tilføre ekstra kvadratmeter. Et isoleret anneks giver en masse fordele og muligheder, hvad enten det er hjemme i haven, på fritidsgrunden eller som ekstra plads i sommerhuset.

Krav til isoleret anneks til helårsbrug:

 Der er forskel på, om det er et krav at isolere et anneks. I nogle tilfælde er det helt op til dig selv om du vil isolerer annekset. Hvis du skal bruge det som kontor, klinik, atelier eller hobbyrum, er der ikke krav om isolering.

Anneks til beboelse:

Når du ønsker at bruge annekset til beboelse, skal du søge byggetilladelse hos kommunen. Det gør du via hjemmesiden www.bygogmiljø.dk  For at få byggetilladelse skal annekset opfylde Bygningsreglementet. Og som udgangspunkt gælder de samme regler som, hvis du opføre helårsbolig.

Der stilles krav til isolering, ventilation og skal overholde lovgivning om energirammeberegning. Vi hjælper gerne med at indhente byggetilladelse, uanset om du vil bygge selv eller købe et færdigbygget anneks.

Hvad koster et isoleret anneks?

Priser på et isoleret anneks byg selv eller færdigbygget.

 Det er svært at give et hurtigt og konkrete svar på, Hvad et nyt anneks koster. Det afhænger af en række faktorer som valg af s størrelse, materiale og tilbehør. Naturligvis spiller det en stor rolle om du købet en byg selv anneks eller du vil læne dig tilbage og investerer i et færdigbygget anneks. 

Kvadratmeterpris på  anneks:

Hvis vi skal komme med et bud på en kvadratmeter pris, regnet ud fra et gennemsnit for vores standard annekser. Skal du regne med en pris på mellem kr. 4.500,- op til kr. 12.000,-  alt efter om du bygger slev og, og hvor i landet du bor.

Isoleret anneks Byg selv

Annekser & hytter Egnet til isolering

Scroll to Top
https://dananneks.dk/vare/redskabsskur-3x3-meter-samlesaet-peer/lbud redskabsskur Peer

TILBUD GÆLDER BEGRÆNSET ANTAL!

Udløber d. 10. feb. 2024